Beschadigde auto taxeren

Heeft u autopech gehad of wil de motor in uw oude tweedehandsje geen kilometer meer verder? U zit dan mooi opgescheept met een auto waar niet meer in gereden kan worden. Om hier snel van af te komen en er misschien nog een leuk zakcentje aan over te houden kan u deze laten taxeren door een sloopbedrijf.

Zij komen bij u langs om te kijken hoe ernstig de schade is. Deuken en dergelijke laten de waarde dalen, maar als de auto nog grotendeels heel is kan er veel gered worden. Deze onderdelen kan het sloopbedrijf doorverkopen. U krijgt naast de schrootprijs dan een extra som voor de bruikbare onderdelen. Dingen als wielen, deuren en motorkappen zijn gemakkelijk verkocht. U kan rekenen op tussen de tientallen en vele honderden euro’s afhankelijk van merk en model van uw auto.

In de meeste gevallen neemt het sloopbedrijf uw auto gratis mee. Het is immers vaak zo dat deze niet meer in staat is om zelf veilig de weg op te gaan. Vergeet voor die tijd niet om persoonlijke artikelen en dergelijke uit uw auto te halen. Bij het sloopbedrijf wordt uw auto vakkundig gedemonteerd en de alle onbeschadigde en nuttige onderdelen eruit gehaald. U heeft in een handomdraai een vrijwaringsbewijs en kan daarmee meteen de autoverzekering en wegenbelasting stopzetten. Zo betaalt u niets te veel en kan u rustig op zoek gaan naar een nieuwe auto. Misschien een oud tweedehandsje dat hopelijk dit keer niet besluit het loodje te leggen. wij hebben ons best gedaan uw zoveel mogelijk informatie te geven heeft u nog vragen? neem dan contact met ons op.